Diensten

HOE WERKT HET?

Pandaphy is een contentproductiebedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende video productie. De kosten worden telefonisch of op face to face gesprek besproken. Er komen geen overige kosten. Om de gewenste resultaten te kunnen bereiken maken wij van een idee naar een script of een storybord. De camerawerk doen wij zelf die we vervolgens samenstellen in de video die jij wilt gebruiken voor jouw doeleinde. Voor extra toevoegingen zoals animaties, droneshot of voice-over zorgen we voor een goede samenwerking met onze vaste partners. Wij werken door tot dat jouw gewenste resultaat bereikt is.

De weg naar jouw video in 6 stappen!

1. Kennismakingsgesprek

Het is voor ons belangrijk dat wij elkaar beter leren kennen en in gesprek te gaan over de boodschap die jij wilt overbrengen met de video voor jouw bedrijf. Verder wordt er duidelijk vertelt wat je van ons kan verwachten

2. Concept

Wanneer de boodschap helder is, gaan wij naar het brainstorm-sessie. Hier bedenken en bepalen we samen welke concept het beste aansluit bij je bedrijf en de boodschap die jij wil overbrengen naar jouw klanten.

3. Voorbereiding

Wanneer de boodschap helder is, gaan wij naar het brainstorm-sessie. Hier bedenken en bepalen we samen welke concept het beste aansluit bij je bedrijf en de boodschap die jij wil overbrengen naar jouw klanten.

4. Opnames

Wanneer de boodschap helder is, gaan wij naar het brainstormsessie. Hier bedenken en bepalen we samen welke concept het beste aansluit bij je bedrijf en de boodschap die jij wil overbrengen naar jouw klanten.

5. Montage

Tijdens de montage, ontvang jij de eerste versie. Vanuit de eerste versie video gaan wij samen bekijken en ontvangen wij graag voor feedback.

6. Oplevering

Nadat de feedback is doorgevoerd leveren wij de video in jou eigen huisstijl. Die video is pas af als jij tevreden zijn. Niet tevreden geld terug.

FOTO’S VOOR JOU SOCIAL MEDIA?

Snel, goedkoop en profesioneel foto’s voor jouw social media profiel of voor jouw onderneming. Aarzel niet en neem gerust contact op voor vragen. En wellicht kunnen wij jouw helpen!

 

WACHT NIET LANGER!

Wil jij ook een fantastische promotiefilm die de aandacht van de doelgroep opwekt? Een die jouw merk, product of dienst opvalt tussen de rest. Wij ontwikkelen een video, zodat jij ze op allerlei kanalen kunt plaatsen (website, social media, youtube enz.). Laat hier jouw contactgegevens met jouw opdracht en misschien zitten we binnenkort aan tafel.

Typ hier jouw ideeën of overige vragen