Diensten

Hoe werkt het?

Pandaphy is een contentproductiebedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende video productie. De kosten worden telefonisch of op face to face gesprek besproken. Er komen geen overige kosten. Om de gewenste resultaten te kunnen bereiken maken wij van een idee naar een script of een storybord. De camerawerk doen wij zelf die we vervolgens samenstellen in de video die jij wilt gebruiken voor jouw doeleinde. Voor extra toevoegingen zoals animaties, droneshot of voice-over zorgen we voor een goede samenwerking met onze vaste partners. Wij werken door tot dat jouw gewenste resultaat bereikt is.

De weg naar jouw video in 4 stappen!

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens ons gesprek (telefonisch) bespreken wij wat jij van ons kan verwachten en of wij jou wel kunnen helpen.

2. Brainstormen

Na ons gesprek gaan wij ons verdiepen in jouw bedrijf en bepalen we samen hoe wij verder gaan. Geen inspiratie? Geen probleem, wij komen met een voorstel op basis van jouw behoefte en wensen.

3. Opnames & Montage

Tijd voor creatie. Wij bespreken samen het plan van aanpak door voordat we gaan beginnen met de opnames. Wij maken na afloop videocontent speciaal voor jouw onderneming. 

4. Aanleveren

Je krijg je het eindresultaat binnen no-time in je mail! Niet tevreden? Geen zorgen, stuur jouw feedback op tijd naar ons toe en wij passen het snel voor je aan.

OOK FOTO’S VOOR JOUW SOCIAL MEDIA?

Snel, goedkoop en profesioneel foto’s voor jouw social media profiel of voor jouw onderneming. Aarzel niet en neem gerust contact op voor vragen. En wellicht kunnen wij jouw helpen!